Meumvita

En helt vanlig blogg om mig, mina tankar, familj och min vardag!

Hela helgen framför mig!

Kategori: Allmänt

Jag känner mig ganska trött igen och misstänker skarpt att det har med graviditeten att göra då jag ändå sover bra och mycket på nätterna numera:) Inatt sov E 13(!!!) timmar i sträck så nätterna ska jag inte klaga på! Jag klagar inte alls just nu faktiskt.
 
Kan erkänna att jag den senaste veckan kännt mig som en halleluja mamma;) han sover bra på nätterna, somna SJÄLV på dagarna nu (yeeeeeey) och är allmänt glad och rolig att ha o göra med (just nu;))
 
Idag efter jobbet så ska M spela fotboll så han kommer inte hem förrens typ 17.30 (kul) men men...
 
Imon ska vi på lunch i Mullsjö då vi också ska lämna E över natten (läskigt) för vi ska på 30 års fest på kvällen. Kommer kännas jätte konstigt men vet ju naturligtvis att det kommer gå jätte bra! Detta är alltså första gången han sover ifrån mig på över 13 månader så.... Men ska bli skönt att ingen av oss "måste" gå upp på söndag;)
 
Ska bli jätte skönt att vara barnfri ett tag:)
 
Har gjort den 2a glukosbelastningen denna graviditeten också och det visar sig att jag inte har fått graviditetsdiabetes denna graviditeten, så skönt! Jag har också "bara" gått upp typ 4 kilo och är nu i v. 29(?) tur att jag har en app i telefonen som påminner mig vilken vecka jag är i... hahaha...
 
Det va allt för denna gången!