Meumvita

En helt vanlig blogg om mig, mina tankar, familj och min vardag!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Tyckte det kändes som det var dags med en uppdatering!
 
Bebisen i magen har börjat fladdra mer och mer<3 myys!! Men är fortfarande väldigt trött och matt i omgångar vilket är fruktansvärt frustrerande då jag har lilleman att ta hand om.
 
Förra veckan låg jag i sängen torsdag, fredag och nästan hela lördagen då jag blev sjuk och hade feber (dock bara i torsdags jag hade feber) så då sov jag jääääättte dåligt på nätterna men lyckade sova i små omgångar på dagarna. Sen fick såklart E feber typ på lördagen och har sovit KATASROF dåligt sen dess. Igår natt sov han ca 4,5 timmar på hela natten varav 2,5 tryckt mot mig i våran säng. En del tycker ju att det är så mysigt att samsova osv men jag sover såå dåligt när han sover os oss(mig) jag vågar ju inte röra på mig för då vaknar han ju typ.
Nu inatt så sov han mycket bättre dock, en timma på kvällen sen var han vaken några timmar sen sov han några timmar trykt mot mig och M fick sova på soffan så jag fick lite mer plats, vid 2 tiden så flyttade vi över honom i sin säng, proppade lite mer alvedon och näsdroppar på han och hoppades på det bästa. och han SOMNADE OM! 
jag fick alltså sova några timmar "fritt" sån frihet alltså!!
 
Idag märker jag på han att han är bättre eftersom han somnade själv till hans fm sovpass.
 
Måste också säga att igår på morgonen så ringde jag mina föräldrar och var så ledsen pga min sömnbrist så när jag frågade om de kunde tänka sig att åka hit och passa han en stund så jag fick sova lite så sa de såklart ja:) så de kom hit och tog en promenad på ca 1 timma och jag lyckade sova 30 minuter vilket gjorde under för mig. 
 
TACK så mycket mamma och pappa<3
 
Have a nice day!

Köket!

Kategori:

Köket är snart färdig röjt nu! Vi började för några dagar sen med att rensa bland skåpen och sälja vitrinskåpet som vi haft som skafferi och nu har vi köpt ett annat bättre skåp och ordnat och donat med:) vi har också barnsäkrat köket så det är klart! Blir så himla bra helt enkelt:)

Ikväll blir det tacos, mmmm....

Later!

Då var "hemlisen" inte hemlig längre:)

Kategori: Allmänt

Såå skönt att inte behöva hålla graviditeten hemlg längre:) Jag har mått så illa och varit såå trött!! ÄR såå trött, nästan hela tiden men inte har man tid att vila jämt inte!
Inte denna gången;)
 
Så skönt att M fortfarande är ledig men om 2 veckor börjar verkligheten igen... 
 
M är hos en kompis nu och E leker på golvet men vad som helst, haha! 
 
Nej, inte mycket viktigt skrivet nu men jag hinner inte mer än så.
 
 
ha en bra regnig afton allesammans!